Bijdragen aan Zacharias Blog

Wat wilt u bijdragen?

Herdenk Zacharias Blog

Zacharias Blog

Amsterdam, – Auschwitz,

Bereikte de leeftijd van 63 jaar

Beroep: Koopman

Foto’s

Verhalen

Gezin Zacharias Blog

Zacharias Blog trouwde drie maal. Zijn laatste huwelijk was met Clara Wertheim. Het echtpaar kreeg vier kinderen. Tijdens de oorlog verbleef Clara Wertheim in het Centraal Israelitisch Krankzinnigengesticht 'Het Apeldoornse Bos'.
Toevoeging van een bezoeker van de website


De jongste dochter van dit gezin, Wilhelmina, verbleef in het Centraal Israëlitisch Wees- en Doorgangshuis in Leiden. Wilhelm…

Lees meer

Over Zacharias Blog

Zacharias Blog was een zoon van Gabriel Blog en Elisabeth de Korte. Hij trouwde in Amsterdam op 12 October 1910 met Christina Petronella de Graaff, dochter van Cornelis de Graaff en Berendina van Wezep. Zij hadden samen vijf kinderen: Elisabeth Christina, Zacharias, Cornelis, Christina Petronella en Rosette, die allen de oorlog overleefden. Op 12 Augustus 1914 overleed zijn vrouw en Zacharias her…

Lees meer

Sylvia Belinfante-Abdelsalam

This was my grandfather on my mom's side. Elizabeth Blog who was the only one who survived. Elizabeth Blog married Albert Belinfante and moved to the US after the war. They were married in the Portuguese Synagogue and sailed to Hoboken New Jersey in 1950. I was born in 1956 and teach in New Jersey.

Lees meer

Zacharias Blog

Zacharias is een zoon van Gabriel Blog en Elisabeth de Korte. Hij is drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met Christina Petronella de Graaff.

Kinderen:

Elisabeth Christina, 12 september 1901
Zacharias, 8 augustus 1902
Cornelis, 8 juni 1904
Christina Petronella, 26 januari 1908
Rosette, 13 oktober 1911

Na het overlijden van Christina op 17 augustus 1914 trouwde hij in 1918 met Ju…

Lees meer

Adres & bewoners

Familie