Bijdragen aan Erna Aalsvel

Wat wilt u bijdragen?

Herdenk Erna Aalsvel

Erna Aalsvel

Den Haag, – Sobibor,

Bereikte de leeftijd van 15 jaar

Verhalen

Over Erna Aalsvel

Volgens de gegevens uit "In Memoriam' en de Nederlandse Oorlogsgraven Stichting is de officiële overlijdensdatum van Erna Aalsvel 21 mei 1943 te Sobibor.
Echter zij staat vermeld, samen met haar ouders, op de transportlijst van 25 mei 1943 van Westerbork naar Sobibor. Ook de Cartotheek van de Joodsche Raad geeft als transportdatum 25 mei 1943. Verondersteld mag worden dat haar overlijdensdatum lat…

Lees meer

Verkeerde overlijdensdatum

Erna Aalsvel werd samen met haar ouders gedeporteerd met het transport van 25 mei 1943 naar Sobibor. Haar overlijdensdatum klopt dus niet. Zou dit kunnen worden aangepast?

Lees meer

Gezin Salomon Aalsvel

Van dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 35028) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk.

Lees meer

Verzekeringspolis

Deze persoon/dit gezin had een levensverzekering die mogelijk nog uitkeerbaar is.

Meer informatie daarover vindt u op de internetpagina van de Stichting Individuele Verzekeringsaanspraken Sjoa: http://www.stichting-sjoa.nl

Onder het kopje 'Polissen' vindt u de lijst met mogelijk nog uitkeerbare polissen en onder het kopje 'Aanvraag' het aanvraagformulier.

 

Lees meer

Adres & bewoners

Familie

Overige familie

(Nog) geen overige familieleden bekend