Bijdragen aan Benjamin Mozes Klein

Wat wilt u bijdragen?

Herdenk Benjamin Mozes Klein

Benjamin Mozes Klein

Woensel, – Auschwitz,

Bereikte de leeftijd van 37 jaar

Beroep: Grossier

Foto’s

Verhalen

Over Alexander Samuel Klein en zijn gezin.

Alexander Samuel Klein was een zoon van Mozes David Klein en Judith Hertog. Hij trouwde op 9 Maart 1904 in Eindhoven met Elizabeth de Winter, een dochter van Benjamin de Winter en Leentje van Polen. Op 2 September 1905 werd hun zoon Benjamin Mozes geboren.

In 1941 woonden Alexander Samuel Klein met zijn vrouw en ongehuwde zoon Benjamin Mozes op de Prins Hendrikstraat 32 in Eindhoven. Nadien zijn z…

Lees meer

Benjamin Klein

heeft iemand meer informatie over Benjamin Klein? Zou hij bokser geweest kunnen zijn?

Lees meer

Benjamin Mozes KLEIN

Helaas heb ik geen verdere informatie over hem. Weet dus niet of hij een bokser is geweest. Hij komt voor in mijn stamboom die ik gemaakt heb over de HERTOG familie uit Meerssen.

Lees meer

Gezin Alexander Samuel Klein

Van dit huishouden is ook een JOKOS-dossier (nummer 17950) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk.

Lees meer

Struikelsteen geplaatst op adres: Prins Hendrikstraat 32

Alexander Samuel Klein wordt op 25 maart 1868 in Bergeijk geboren. Hij komt in 1904 tn Woensel wonen en is commissionair in de veehandel.
Zijn vrouw Elizabeth de Winter wordt op 29 januari 1864 in Lith geboren. Het echtpaar trouwt op 9 maart 1904 in Eindhoven. Hun zoon Benjamin Mozes Klein is op 2 september 1905 in Woensel geboren. Hij is gros…

Lees meer

Adres & bewoners

Familie

Overige familie

(Nog) geen overige familieleden bekend